vacatureadminstratiefamsterdam.nl

Op deze site vind je alle administratieve vacatures in de regio Amsterdam. Bekijk alle administratief vacatures in Amsterdam.

Werken als administratief medewerker

Als administratief medewerker ben je veelal verantwoordelijk voor het beheren van de bedrijfsadministratie. Je moet nauwgezet en zorgvuldig werken - fouten zijn vervelend voor iedereen. Je bent dienstverlenend bezig, dus moetje goed kunnen omgaan met opdrachtgevers en collega's. Je gaat met vertrouwelijke informatie om en daar moet je oplettend mee omgaan. Het is belangrijk dat je goed kunt luisteren naar de opdrachtgever en dingen die je niet duidelijk zijn moet je durven vragen. Daarbij moet je als Administratief medewerker er netjes en verzorgd uitzien.

 

Lijkt dit je wat?

Voel jij je aangetrokken tot het profiel van Administratief medewerker? Ben jij Unique en op zoek naar een leuke baan in de regio Amsterdam? Bekijk dan snel al onze administratief vacatures.

Deze site is een initiatief van Unique Uitzendbureau en ingezet om alle administratieve vacatures in Amsterdam te bundelen. Zo kun je gemakkelijk jouw Unique baan vinden in jouw regio.

 

 
goto E-Smart.nlgoto unique.nl